مسئول دبیرخانه جشنواره برداشت خاکشیر شهرستان بشرویه از برگزاری این جشنواره در پایان فروردین ماه سال جاری خبر داد.
محمد اسماعیلی اول،هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی ظرفیتها و پستانسیل های شهرستان بشرویه و کمک به بهره برداران بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: شهرستان بشرویه در حوزه کشاورزی از ظرفیتهای ویژه و استراتژیکی برخوردار است که امید میرود این برنامه ها گامی موثر در راستای تکمیل زنجیره های تولید و مزیت دار در بخش کشاورزی شهرستان باشد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جدید به عنوان سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” و پیشنهادهای دهگانه ایشان به مسئولان اجرایی؛ این برنامه را اولین حرکت برای تحقق شعار سال ۹۵ عنوان داشت و افزود: تولید و فرآوری خاکشیر یکی از ظرفیتهای بالقوه شهرستان بشرویه است و با اقدامات صورت گرفته درصدد فرآوری محصول خاکشیر بشرویه هستیم تا از خام فروشی و سودجویی دلالان جلوگیری شود و با راه اندازی صنایع کوچک و زودبازده در زمینه فرآوری و برندسازی خاکشیر عایدات بهره برداران بخش کشاورزی از گذشته بیشتر گردد.
مهندس اسماعیلی اول در ادامه عنوان کرد: شهرستان بشرویه یکی از قطب های تولید خاکشیر در ایران میباشد و خاکشیر این منطقه از کیفیت بالایی برخوردار است. وی افزود: در حال حاضر در ۲۳۰ هکتار از اراضی این شهرستان، خاکشیر کشت شده است و حداکثر تا نیمه اول اردیبهشت ماه محصول خاکشیر در شهرستان بشرویه جمع آوری خواهد شد.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه ضمن اعلام استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره در محل صندوق حمایت، افزود: این جشنواره با همت بخش خصوصی و همکاری ادارات و ارگانهای دولتی سطح شهرستان و با حضور مسئولین سطح ملی و استانی در ۲۷ فروردین ۱۳۹۵ در محل روستای مجد (امامزاده بی بی نجمه خاتون) برگزار خواهد شد.
وی، انجام عملیات نمادین برداشت خاکشیر، استقرار نمایشگاه عرضه محصولات کشاورزی، سوغات محلی توانمندی ها و صنایع دستی بشرویه، اجرای برنامه های متنوع، موسیقی و بازیهای بومی و محلی را از جمله مهمترین برنامه های این جشنواره اعلام نمود.
به گفته وی، شهرستان بشرویه در محصولات دیگری همچون پنبه، پسته، جالیز و جو در سطح استان و در برخی موارد در سطح ملی بیشترین سطح زیرکشت و تولید را به خود اختصاص داده است.